luni, 19 septembrie 2011

Step Up 3(D)

Cum v-am promis acum câtva timp, o să vă prezint părerea mea sinceră şi personală despre filmul Step Up 3, pe care tot voiam să-l văd (în format normal, nici nu visam la 3D) de când a apărut, pentru că mi-au plăcut mult primele două (mai exact, în special primul:d). Ei bine, am avut şi ocazia să-l văd, şi am rămas, sincer, cu un gust amar.
În film este vorba de un tip, al cărui nume nu m-a interesat în mod special, care deţine un club de dans, moştenirea de la părinţii lui, şi adună dansatori buni de prin toate colţurile New York-ului, cu care participă la concursuri de dans. Clubul ajunge să aibă datorii foarte mari, iar tipul (aşa o să-i spun, în lipsă de cunoştinţă a numelui său) decide să mai caute dansatori pentru ca să participe la cea mai mare şi mai tare competiţie de dans, unde premiul cel mare e 100.000 de dolari, destul cât să achite datoria. Aşa îl găseşte pe Moose (care a fost personaj secundar în Step Up 2), şi încă o fată (pe care, again, nu ştiu cum o cheamă), care se dovedesc a fi foarte buni dansatori. Pe lângă problemele astea, clubul trebuie să reziste şi în faţa rivalilor săi, care sunt de asemenea foarte buni, şi de aici porneşte o serie întreagă de intrigi, secrete, şi sentimentalisme. Iar cu dansul, Dumnezeu cu mila..
Nu ştiu cum s-ar vedea în format 3D, cu toate că aş fi oarecum curioasă, dar în format normal, nu mi s-a părut că ar fi ceva aşa de extraordinar. Nu mai spun că mişcările şi cascadoriile trucate sunt atât de evidente, sau că în scenariu sunt nişte gafe monumentale, că deja e prea mult.
În concluzie, nu recomand.

Sursă poză

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu